Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka na pewno każdemu posmakuje:)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 966
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4583
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1231
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 966
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4583
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1231
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Wędliny oraz cebulę pokroić.Cebulkę podsmażyć i wrzucić wędliny.Smażyć do zrumienienia. Fasolkę gotować w wodzie w której się moczyła 2 godz.a najlepiej próbować.Jak będzie miękka wrzucić podsmażone wędliny. Dodać majeranek roztarty w ręce.Dodać koncentrat i gotować 20min. Doprawić do smaku. Na końcu mąkę roztrzepać w małej ilości wody i zagęścić fasolkę. Zagotować.
Smacznego życzę!