Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka na pewno każdemu posmakuje:)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 849
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5826
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9654
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 296
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 849
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5826
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9654
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 296
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Wędliny oraz cebulę pokroić.Cebulkę podsmażyć i wrzucić wędliny.Smażyć do zrumienienia. Fasolkę gotować w wodzie w której się moczyła 2 godz.a najlepiej próbować.Jak będzie miękka wrzucić podsmażone wędliny. Dodać majeranek roztarty w ręce.Dodać koncentrat i gotować 20min. Doprawić do smaku. Na końcu mąkę roztrzepać w małej ilości wody i zagęścić fasolkę. Zagotować.
Smacznego życzę!