Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka na pewno każdemu posmakuje:)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10375
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3005
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 802
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10375
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3005
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2103
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 802
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Wędliny oraz cebulę pokroić.Cebulkę podsmażyć i wrzucić wędliny.Smażyć do zrumienienia. Fasolkę gotować w wodzie w której się moczyła 2 godz.a najlepiej próbować.Jak będzie miękka wrzucić podsmażone wędliny. Dodać majeranek roztarty w ręce.Dodać koncentrat i gotować 20min. Doprawić do smaku. Na końcu mąkę roztrzepać w małej ilości wody i zagęścić fasolkę. Zagotować.
Smacznego życzę!