Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka na pewno każdemu posmakuje:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2636
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2881
Składniki
Fasolkę namoczyć najlepiej na noc. Wędliny oraz cebulę pokroić.Cebulkę podsmażyć i wrzucić wędliny.Smażyć do zrumienienia. Fasolkę gotować w wodzie w której się moczyła 2 godz.a najlepiej próbować.Jak będzie miękka wrzucić podsmażone wędliny. Dodać majeranek roztarty w ręce.Dodać koncentrat i gotować 20min. Doprawić do smaku. Na końcu mąkę roztrzepać w małej ilości wody i zagęścić fasolkę. Zagotować.
Smacznego życzę!