Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3180
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1245
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2005
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1982
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3180
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1245
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2005
Składniki
1. W woku podsmażyć pokrojony boczek i kiełbasę. Po chwili dodać pokrojoną cebulę i obranego pokrojonego w kostkę pomidora. Podsmażyć do miękkości. 2. Dodać ugotowaną fasolę, przyprawy oraz koncentrat z ketchupem rozprowadzone w pół filiżanki wody. 3. Całość dusić przez około 15-20 min. Zdjąć z ognia i pozostawić na co najmniej godzinę do połączenia smaków.