Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 682
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1006
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2017
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 682
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1006
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2017
Składniki
1. W woku podsmażyć pokrojony boczek i kiełbasę. Po chwili dodać pokrojoną cebulę i obranego pokrojonego w kostkę pomidora. Podsmażyć do miękkości. 2. Dodać ugotowaną fasolę, przyprawy oraz koncentrat z ketchupem rozprowadzone w pół filiżanki wody. 3. Całość dusić przez około 15-20 min. Zdjąć z ognia i pozostawić na co najmniej godzinę do połączenia smaków.