Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą.
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6590
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 55
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2913
Pyszna,lekka legumina ,dietetyczna z owocami .Dzieci będą chętnie kaszkę zjad...
Odsłon: 6590
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 55
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2913
Składniki
1. W woku podsmażyć pokrojony boczek i kiełbasę. Po chwili dodać pokrojoną cebulę i obranego pokrojonego w kostkę pomidora. Podsmażyć do miękkości. 2. Dodać ugotowaną fasolę, przyprawy oraz koncentrat z ketchupem rozprowadzone w pół filiżanki wody. 3. Całość dusić przez około 15-20 min. Zdjąć z ognia i pozostawić na co najmniej godzinę do połączenia smaków.