Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbasą.
Przepis dnia
W chłodne jesienne popołudnia nie ma nic lepszego niż gorąca, pożywna fasolka...
Odsłon: 77892
Klasyka w najpyszniejszym wydaniu. Gęsta, pożywna fasolka po bretońsku to dan...
Odsłon: 1022
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 139
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Deser który możecie zjeść w całości, razem z "miseczką"? Proszę bardzo! :) Ta...
Odsłon: 139
Szybkie i proste babeczki cynamonowe bez użycia miksera gotowe w kilka minut .
Odsłon: 751
Składniki
1. W woku podsmażyć pokrojony boczek i kiełbasę. Po chwili dodać pokrojoną cebulę i obranego pokrojonego w kostkę pomidora. Podsmażyć do miękkości. 2. Dodać ugotowaną fasolę, przyprawy oraz koncentrat z ketchupem rozprowadzone w pół filiżanki wody. 3. Całość dusić przez około 15-20 min. Zdjąć z ognia i pozostawić na co najmniej godzinę do połączenia smaków.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Biała kiełbasa zapiekana w czerwonym aromatycznym winie ze śliwkami
Dania główne
Wielkanocne roladki z indyka nadziewane kapustą kiszoną i żurawiną
Dania główne
Wątróbka z ryżem
Dania główne
Schab duszony podany w pieczarkowym sosie
Biała kiełbasa zapiekana w czerwonym aromatycznym winie ze śliwkami
Przepis na białą kiełbasę zapiekaną w czerwonym winie oraz suszonymi śliwkami.
Odsłon: 36
Wielkanocne roladki z indyka nadziewane kapustą kiszoną i żurawiną
Pyszne i proste w przygotowaniu świąteczne danie, idealne na wielkanocny stół.
Odsłon: 324