Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na szybki obiad, pod sunę ci mój pomysł ????.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8468
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8468
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1719
Polecam.
Odsłon: 497
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać suszone warzywa i zagotować.
Gdy woda już się zagotowała dodać fasolę (wodę z fasoli odlać), chwilę po gotować.
W międzyczasie kiełbasę pokroić w drobną kostkę, dodać do gotującej się fasoli i nadal gotować na wolnym ogniu.
Następnie dodać zioła prowansalskie, majeranek, cukier i doprawić do smaku solą lub przyprawą jaką kto lubi, zagotować.
Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i mały czosnek drobno pokrojony, zagotować.
Podałam z chlebem ale można jeść kto z czym lubi.