Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na szybki obiad, pod sunę ci mój pomysł ????.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 32
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8617
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 880
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 32
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 131
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4182
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8617
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 880
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać suszone warzywa i zagotować.
Gdy woda już się zagotowała dodać fasolę (wodę z fasoli odlać), chwilę po gotować.
W międzyczasie kiełbasę pokroić w drobną kostkę, dodać do gotującej się fasoli i nadal gotować na wolnym ogniu.
Następnie dodać zioła prowansalskie, majeranek, cukier i doprawić do smaku solą lub przyprawą jaką kto lubi, zagotować.
Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i mały czosnek drobno pokrojony, zagotować.
Podałam z chlebem ale można jeść kto z czym lubi.