Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta w przygotowaniu fasolka szparagowa obtoczona w maśle i bułce tartej sprawdzi się idealnie jako danie główne lub dodatek do wszelkiego rodzaju potraw mięsnych.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 329
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13409
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 329
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1264
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13409
Składniki
Z fasolki szparagowej obciąć końce z obu stron i dokładnie umyć ją w zimnej wodzie. Do garnka wlać wodę, zagotować i posolić. Następnie dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości. Ugotowaną fasolkę odcedzić na durszlaku.
Na patelni rozpuścić masło. Następnie wrzucić ugotowaną fasolkę szparagową i wymieszać. Kiedy masło pokryje fasolkę na patelnię dodać bułkę tartą i wymieszać. Smażyć od czasu do czasu mieszając, aż bułka tarta pięknie się podpiecze. Smacznego!