Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj najprostsze danie obiadowe , przygotujesz w 15 minut. Kto z nas nie lubi fasolki szparagowej ,ja bardzo ,dlatego gdy tylko się pojawia młodziutka fasolka od razu ląduje na moim stole. Polecam
nóż, sitko, garnek patelnia, łyżka,
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4585
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1688
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4585
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1688
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 523
Składniki
Fasolkę obrać, odciąć końcówki, opłukać , dłuższe przekroić na 2 kawałki. Fasolkę włożyć do garnka , zalać wodą i gotować około 10 minut. w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i odsączyć na sitku. Masło rozpuścić razem z masłem klarownym , dołożyć bułkę tartą i chwilę podsmażyć, do bułki tartej dodać odsączoną fasolkę wymieszać i podsmażać około 5 minut. Wyłożyć na talerze i podawać z sadzonym jajkiem. Smacznego
Podsmażanie fasolki.
Fasolka gotowa do podania.