Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek. Polecam
garnek, nóż, sitko, patelnia, ręcznik papierowy, widelec,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 399
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8127
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 399
Składniki
Fasolkę umyć , odciąć końcówki i pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do garnka, zalać wodą lekko osolić i gotować do miękkości. W między czasie kiedy fasolka się gotuje przygotować frytki i jajka sadzone. Ugotowaną fasolkę odcedzić na sitku. Bułkę tartą podsmażyć na masełku , następnie połączyć z ugotowaną odsączoną fasolką. Na talerze nałożyć fasolkę z bułką tartą, porcje frytek oraz jajka sadzone. Smacznego
Danie gotowe do spożycia.