Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek. Polecam
garnek, nóż, sitko, patelnia, ręcznik papierowy, widelec,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Fasolkę umyć , odciąć końcówki i pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do garnka, zalać wodą lekko osolić i gotować do miękkości. W między czasie kiedy fasolka się gotuje przygotować frytki i jajka sadzone. Ugotowaną fasolkę odcedzić na sitku. Bułkę tartą podsmażyć na masełku , następnie połączyć z ugotowaną odsączoną fasolką. Na talerze nałożyć fasolkę z bułką tartą, porcje frytek oraz jajka sadzone. Smacznego
Danie gotowe do spożycia.