Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo aromatyczne danie. Polecam :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19528
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 115
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1808
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14431
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19528
Składniki
Fasolkę oczyścić, przyciąć końcówki ( jeśli fasolka jest bardzo długa można ją pokroić na mniejsze kawałki) i zagotować do miękkości w osolonej wodzie, odcedzić.
Cebulę obrać i posiekać, czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Na patelni, na oleju podsmażyć cebulę oraz czosnek, dodać mięso mielone i obsmażyć. Wlać przecier pomidorowy, dodać sól, pieprz, paprykę, bazylię i oregano. Całość dusić pod przykryciem około 15 minut.
Fasolkę wymieszać z mięsem mielonym. Przed podaniem posypać startym serem.