Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, ale treściwe drugie danie. Fasolka szparagowa i resztki z lodówki (znowu recycling?). Wykorzystałem resztki (ok. 10 dag) wędzonej szynki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 829
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5734
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 589
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4823
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1035
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 829
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 664
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5734
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 589
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4823
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1035
Składniki
Fasolkę obierz (odetnij końcówki), umyj i zalej osolonym wrzątkiem. Gotuj ok. 5 minut. na patelni rozgrzej tłuszcz i podsmaż pokrojoną w drobną kostkę wędzonkę. Dorzuć odcedzoną fasolkę i smaż, aż fasolka zacznie się rumienić. Podawaj posypane zieleniną (koperkiem lub szczypiorkiem).