Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, ale treściwe drugie danie. Fasolka szparagowa i resztki z lodówki (znowu recycling?). Wykorzystałem resztki (ok. 10 dag) wędzonej szynki.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 890
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22978
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15398
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 890
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22978
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15398
Składniki
Fasolkę obierz (odetnij końcówki), umyj i zalej osolonym wrzątkiem. Gotuj ok. 5 minut. na patelni rozgrzej tłuszcz i podsmaż pokrojoną w drobną kostkę wędzonkę. Dorzuć odcedzoną fasolkę i smaż, aż fasolka zacznie się rumienić. Podawaj posypane zieleniną (koperkiem lub szczypiorkiem).