Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, ale treściwe drugie danie. Fasolka szparagowa i resztki z lodówki (znowu recycling?). Wykorzystałem resztki (ok. 10 dag) wędzonej szynki.
Ta zapiekanka to propozycja wykorzystania fasolki szparagowej do obiadu. Zami...
Odsłon: 10702
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robił...
Odsłon: 4346
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 296
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 563
Kokosanki to mój ulubiony sposób na wykorzystanie nadmiaru białek. Tym razem...
Odsłon: 296
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 563
Składniki
Fasolkę obierz (odetnij końcówki), umyj i zalej osolonym wrzątkiem. Gotuj ok. 5 minut. na patelni rozgrzej tłuszcz i podsmaż pokrojoną w drobną kostkę wędzonkę. Dorzuć odcedzoną fasolkę i smaż, aż fasolka zacznie się rumienić. Podawaj posypane zieleniną (koperkiem lub szczypiorkiem).
Przepisy Dania główne
Dania główne
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Dania główne
pizza ze szpinakiem I serem pleśniowym
Dania główne
Polędwiczki z grzybami w boczku
Dania główne
Kotlety mielone z kaszą manną
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem
Makaron ze szpinakiem i kurczakiem to prosty sposób na pyszny , szybki i sycą...
Odsłon: 82
pizza ze szpinakiem I serem pleśniowym
Zdrowa i oryginalna wersja pizzy Zamiast serka plesniowego można użyć również...
Odsłon: 45