Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja na temat schabowych, ale bardzo udana :)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1562
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1562
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
Składniki
Piersi rozetnij na połowę, w każdej od grubszej części wykroić kieszeń, doprawić solą i pieprzem.
Na maśle zeszklić cebulę, pieczarki i papryki. Doprawić do smaku. Tak przygotowanym farszem napełnić kieszonki w filetach i spiąć wykałaczką. Obtoczyć w jajku i bułce i smażyć na oleju ok. 5 min z każdej strony.