Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł zrodził sie przy sprzątaniu lodówki,gdzie zostały pieczarki,por,seler naciowy. Danie wyszło bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 21
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 21
Składniki
Wszystkie warzywa takie jak pieczarki,por,jarmuż ,seler,czosnek,fenkuł,pokroići podsmażyć . Dodać mięso rozgnieść widelcem i smażyć co jakiś czas przemieszać,żeby nie zrobiły się grudy. Bakłażany przekroić wzdłuż i posolić ,by wyszła z nich woda. Ugotować ryż. Do mięsa dodać ryż i wyrobić farsz.Doprawić do smaku solą i pieprzem
Bakłażny wysuszyć z wody jaką puściły po nasoleniu. Nakładać farsz. Posypać startym serem mozzarella i dać do nagrzanego piekarnika. Zapiekać do rozpuszczenia i zezłocenia sera.
Smacznego!