Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł zrodził sie przy sprzątaniu lodówki,gdzie zostały pieczarki,por,seler naciowy. Danie wyszło bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1516
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 447
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1516
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 447
Składniki
Wszystkie warzywa takie jak pieczarki,por,jarmuż ,seler,czosnek,fenkuł,pokroići podsmażyć . Dodać mięso rozgnieść widelcem i smażyć co jakiś czas przemieszać,żeby nie zrobiły się grudy. Bakłażany przekroić wzdłuż i posolić ,by wyszła z nich woda. Ugotować ryż. Do mięsa dodać ryż i wyrobić farsz.Doprawić do smaku solą i pieprzem
Bakłażny wysuszyć z wody jaką puściły po nasoleniu. Nakładać farsz. Posypać startym serem mozzarella i dać do nagrzanego piekarnika. Zapiekać do rozpuszczenia i zezłocenia sera.
Smacznego!