Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealne na sycący ale lekki obiad:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16204
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11885
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16204
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5160
Składniki
kroimy cukinie na pół i wyrażamy miąższ. przekładamy go do miski. do tej samej miski wrzucamy pomidory, roztrzepane jajka, ser feta, czosnek i przyprawy. całość mieszamy.
farsz wkładamy do cukini kładąc na wierzch mozzarellę. ja piekłam w air fryerze 28 minut 160°.