Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By zmienic smak zwykłych kotletów mielonych nadziewam je warzywami, świeżymi grzybami, żółtym serem. Tym razem mam inną propozycję.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 487
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 207
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 487
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 207
Składniki
Do mięsa dodac odciśniętą bułkę, przyprawy, mąkę, jajo, dokładnie wyrobic.
Opłukac ręce wodą (by mięso się nie przyklejało do dłoni), nabierac porcjami masę mięsną, rozpłaszczyc na dłoni, nałożyc na to plaster sera i po 2 pieczarki, zasklepic. Kotlety smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawac z ryżem lub ziemniakami i surówką. Smacznego.