Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By zmienic smak zwykłych kotletów mielonych nadziewam je warzywami, świeżymi grzybami, żółtym serem. Tym razem mam inną propozycję.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 984
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10898
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 984
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Składniki
Do mięsa dodac odciśniętą bułkę, przyprawy, mąkę, jajo, dokładnie wyrobic.
Opłukac ręce wodą (by mięso się nie przyklejało do dłoni), nabierac porcjami masę mięsną, rozpłaszczyc na dłoni, nałożyc na to plaster sera i po 2 pieczarki, zasklepic. Kotlety smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawac z ryżem lub ziemniakami i surówką. Smacznego.