Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By zmienic smak zwykłych kotletów mielonych nadziewam je warzywami, świeżymi grzybami, żółtym serem. Tym razem mam inną propozycję.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 783
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 783
Składniki
Do mięsa dodac odciśniętą bułkę, przyprawy, mąkę, jajo, dokładnie wyrobic.
Opłukac ręce wodą (by mięso się nie przyklejało do dłoni), nabierac porcjami masę mięsną, rozpłaszczyc na dłoni, nałożyc na to plaster sera i po 2 pieczarki, zasklepic. Kotlety smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawac z ryżem lub ziemniakami i surówką. Smacznego.