Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
By zmienic smak zwykłych kotletów mielonych nadziewam je warzywami, świeżymi grzybami, żółtym serem. Tym razem mam inną propozycję.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1395
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5901
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8860
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18636
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1395
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5901
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8860
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18636
Składniki
Do mięsa dodac odciśniętą bułkę, przyprawy, mąkę, jajo, dokładnie wyrobic.
Opłukac ręce wodą (by mięso się nie przyklejało do dłoni), nabierac porcjami masę mięsną, rozpłaszczyc na dłoni, nałożyc na to plaster sera i po 2 pieczarki, zasklepic. Kotlety smażyc na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawac z ryżem lub ziemniakami i surówką. Smacznego.