Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój wysyp pieczarkowy dobiega końca.Same duże kapelusze w nasionach chia wyszły bardzo smaczne i chrupiące. Lepsze jak schabowe:)Polecam serdecznie:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1540
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5050
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1540
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231947
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5050
Składniki
Umyte kapelusze pieczarek osuszyć ręcznikiem papierowym Położyć po dwa plastry sera żółtego i po dwa plastry szynki. Posypać po wierzchu solą i pieprzem. Przytrzymując ser i wędlinę palcami obtoczyć pieczarki w mące ,roztrzepanych jajkach i nasionach chia.
Kłaść na rozgrzany tłuszcz i usmażyć z dwóch stron.
Smacznego życzę!