Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie najszybsza i najprostsza kuchnia na świecie. Obok tajskiej, nie dorówna jej nic. Świeże smaki, prosto z działki. Niewiele potrzeba, a tak wielu marnuje tak zwyczajny, jednak niezwyczajny składnik. Futka dostarcza nam wielu inspiracji.
Przepis z stylu zero waste. Pesto z natki marchewki, które można wykorzystać...
Odsłon: 810
Przepis na pyszny i zdrowy chleb, który zrobisz łatwiej niż myślisz!
Odsłon: 17724
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 325
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 325
Składniki
Dobra, powtarzam się…makaron Makaron gotujemy w trakcie przygotowywania tzw. otoczki. Pesto: Natkę marchewki dokładnie myjemy, osuszamy i oddzielamy listki od łodyg. Listki przekładamy do blendera wraz z ząbkami czosnku, lekko uprażonymi orzeszkami piniowymi i startym parmezanem. Wszystko zalewamy oliwą z oliwek i miksujemy dla właściwego połączenia składników. Gotowe pesto doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Cytat: Futka Do nagrzanego garnka z pesto wrzucamy makaron. Dolewamy wodę z makaronu wg upodobań. Dokładnie łączymy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 54
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1774