Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz ochotę przełamać obiadową rutynę? Przetestuj ten przepis z 432. odcinka programu "Ewa gotuje".
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25745
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 119
Masz ochotę na odrobinę orientalnych smaków? Nic trudnego. Przygotuj kurczaka...
Odsłon: 25745
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 119
Składniki
Z pancetty odciąć skórę, boczek pokroić w kostkę. Skórką natrzeć rozgrzewającą się patelnię. Gdy tłuszcz się wytopi dorzucić pancettę i usmażyć. Dodać drobno posiekaną cebulę.
Makaron ugotować al dente w osolonym wrzątku. Przełożyć na patelnię z boczkiem i cebulą. Zetrzeć ser. Wlać chochlę gorącej wody z makaronu. Wymieszać. Posypać posiekaną pietruszki i od razu podawać. Udekorować bazylią.