Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś fileta mam, po cygańsku Wam dam. Serwuję proste dania w sam raz do podania. Cebulka z ketchupem na szynce położona. Kurczaczka zdobi pierzynka wyłożona.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3150
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6641
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9562
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3150
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6641
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki. 2. Doprawiamy solą, pieprzem, tymiankiem 3. Mięso podsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4.Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem.
5. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, podsmażamy na rozgrzanym oleju. 6. Do cebuli dodajemy ketchup, trochę solimy i pieprzymy.
7. Na mięso układamy po plasterku szynki
8. Na szynkę wykładamy cebulę.
9. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.