Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś fileta mam, po cygańsku Wam dam. Serwuję proste dania w sam raz do podania. Cebulka z ketchupem na szynce położona. Kurczaczka zdobi pierzynka wyłożona.
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26529
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 24
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26529
Składniki
1. Fileta kroimy na mniejsze kawałki. 2. Doprawiamy solą, pieprzem, tymiankiem 3. Mięso podsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4.Następnie układamy na blaszce wyłożonej papierem.
5. Cebulę obieramy i kroimy w piórka, podsmażamy na rozgrzanym oleju. 6. Do cebuli dodajemy ketchup, trochę solimy i pieprzymy.
7. Na mięso układamy po plasterku szynki
8. Na szynkę wykładamy cebulę.
9. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 10. Potrawa gotowa. 11. Smacznego.