Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka ze szparagami w sosie serowym.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze podłużne paski, doprawiamy przyprawą curry oraz solą i prużymy na rozgrzanym oleju
2. Szaragi myjemy, obcinamy twarde końcówki, gotujemy w osolonej wodzie 10 minut, następnie na patelnie wlewamy olej, rozgrzewamy i przekładamy szparagi, prużymy. 3. Sos cztery sery rozrabiamy ze śmietaną oraz wodą i wlewamy do szparag, chwilkę gotujemy. 4. Sos wlewamy na dno dowolnego naczynia.
5. Na sosie układamy mięso, na około przekrojone na pół pomidorki i obrane ze skorupek, pokrojone na cząstki jajka. 6. Potrawa gotowa 7. Smacznego