Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące kotlety.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Fileta umyć i pokroić wzdłuż włókien. Przyprawić przyprawą do kurczaka.
Jajo wbić do głębokiego talerza i roztrzepać.
Do drugiego talerza pokruszyć płatki kukurydziane i wymieszać z bułką tartą w proporcji 1:1.
Obtaczać mięso najpierw w jajku, potem w bułce z płatkami i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.