Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące kotlety.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1464
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3552
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1464
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1076
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 197
Składniki
Fileta umyć i pokroić wzdłuż włókien. Przyprawić przyprawą do kurczaka.
Jajo wbić do głębokiego talerza i roztrzepać.
Do drugiego talerza pokruszyć płatki kukurydziane i wymieszać z bułką tartą w proporcji 1:1.
Obtaczać mięso najpierw w jajku, potem w bułce z płatkami i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.