Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z marynacie czy posypani przyprawami niekoniecznie do mnie przemawia, dlatego staram się go urozmaicać na różne sposoby:). Dzisiejsza wersja to filet pieczony z pieczarkami. Wyszedł pyszny, nie suchy, naprawdę smaczny.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1368
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2949
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1033
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1811
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1368
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2949
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1033
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1811
Składniki
Pieczarki ścieramy na dużych oczkach tarki, cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni wysmarowanej olejem, dusimy do wyparowania wody.
Filery posypujemy solą i przyprawami.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety, wokół nich posmażone pieczarki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.