Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekki o wędzonym aromacie...a do tego baaaaaaaardzo sycący:) I co najważniejsze- dietetyczny!!! Podałam z dipem musztardowym.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Cebulę i kiełbasę pokroiłam w drobną kosteczkę. Cebulę poddusiłam na patelni do miękkości doprawiając solą, dodałam do niej kiełbasę i podsmażyłam "na chrupko". Wszystko wymieszałam z posiekanym szczypiorkiem w miseczce, dodałam do tego pokrojony plaster serka i odstawiłam.
W filecie zrobiłam sporą kieszeń, obficie obsypałam przyprawą do kurczaka i nafaszerowałam przygotowaną wcześniej mieszanką. Otwór zamknęłam wykałaczkami.
Gotowałam na parze przez 25 minut i podałam z musztardowym dipem, którego składniki wystarczy dokładnie wymieszać.