Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekki o wędzonym aromacie...a do tego baaaaaaaardzo sycący:) I co najważniejsze- dietetyczny!!! Podałam z dipem musztardowym.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67957
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1946
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67957
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1946
Składniki
Cebulę i kiełbasę pokroiłam w drobną kosteczkę. Cebulę poddusiłam na patelni do miękkości doprawiając solą, dodałam do niej kiełbasę i podsmażyłam "na chrupko". Wszystko wymieszałam z posiekanym szczypiorkiem w miseczce, dodałam do tego pokrojony plaster serka i odstawiłam.
W filecie zrobiłam sporą kieszeń, obficie obsypałam przyprawą do kurczaka i nafaszerowałam przygotowaną wcześniej mieszanką. Otwór zamknęłam wykałaczkami.
Gotowałam na parze przez 25 minut i podałam z musztardowym dipem, którego składniki wystarczy dokładnie wymieszać.