Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne mięsko na obiad.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 683
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 201
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 380
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, pokroić w cienkie plastry, delikatnie robić tłuczkiem, włożyć do szklanego naczynia, zalać mlekiem i odstawić na godzinę w chłodne miejsce do lodówki. Następnie jajka dobrze rozbełtać zaś bułkę tartą wymieszać z curry. Maczać dobrze odsączone z mleka mięso w jajku, panierować w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron na złoty kolor.