Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe, szybkie, syte i smaczne :)
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 564
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3656
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 228
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 290
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 564
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3656
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 228
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 290
Składniki
Fileta z indyka pokroić na małe kawałki i zamarynować w oleju z przyprawami. Wstawić do lodówki.
Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na margarynie, na patelni.
Paprykę pokroić w paski.
Wyjąć fileta z lodówki, przełożyć do brytfanny, udusić, jak jest już na miękkie, dodać pokrojoną paprykę, dusić kilka minut, aż papryka zmięknie, następnie dodać usmażone pieczarki, odsączoną kukurydzę i owoce. Wymieszać.
W międzyczasie ugotować ryż. Wszystko razem wymieszać w salaterce.
Gotowe.