Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe, szybkie, syte i smaczne :)
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 57
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 577
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5565
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 57
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 577
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5565
Składniki
Fileta z indyka pokroić na małe kawałki i zamarynować w oleju z przyprawami. Wstawić do lodówki.
Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na margarynie, na patelni.
Paprykę pokroić w paski.
Wyjąć fileta z lodówki, przełożyć do brytfanny, udusić, jak jest już na miękkie, dodać pokrojoną paprykę, dusić kilka minut, aż papryka zmięknie, następnie dodać usmażone pieczarki, odsączoną kukurydzę i owoce. Wymieszać.
W międzyczasie ugotować ryż. Wszystko razem wymieszać w salaterce.
Gotowe.