Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe, szybkie, syte i smaczne :)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 84
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Składniki
Fileta z indyka pokroić na małe kawałki i zamarynować w oleju z przyprawami. Wstawić do lodówki.
Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na margarynie, na patelni.
Paprykę pokroić w paski.
Wyjąć fileta z lodówki, przełożyć do brytfanny, udusić, jak jest już na miękkie, dodać pokrojoną paprykę, dusić kilka minut, aż papryka zmięknie, następnie dodać usmażone pieczarki, odsączoną kukurydzę i owoce. Wymieszać.
W międzyczasie ugotować ryż. Wszystko razem wymieszać w salaterce.
Gotowe.