Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe, szybkie, syte i smaczne :)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2504
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1056
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1371
Placki po litewsku, choć wymagają trochę czasu w przygotowaniu, odwdzięczą si...
Odsłon: 7213
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2504
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 1056
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1371
Placki po litewsku, choć wymagają trochę czasu w przygotowaniu, odwdzięczą si...
Odsłon: 7213
Składniki
Fileta z indyka pokroić na małe kawałki i zamarynować w oleju z przyprawami. Wstawić do lodówki.
Pieczarki pokroić w plasterki i podsmażyć na margarynie, na patelni.
Paprykę pokroić w paski.
Wyjąć fileta z lodówki, przełożyć do brytfanny, udusić, jak jest już na miękkie, dodać pokrojoną paprykę, dusić kilka minut, aż papryka zmięknie, następnie dodać usmażone pieczarki, odsączoną kukurydzę i owoce. Wymieszać.
W międzyczasie ugotować ryż. Wszystko razem wymieszać w salaterce.
Gotowe.