Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla typowego, panierowanego kotleta z piersi
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1865
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17901
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1865
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17901
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1934
Składniki
1. kapustę drobno poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, 2. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać pokrojona w kostkę wędlinę, podsmażyć, 3. kapustę połączyć z podsmażoną wędliną, dodać musztardę, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety rozbić, posypać solą i pieprzem, nałożyć farsz, złożyć, panierować w mące, jaku i bułce, smażyć na rumiano na oleju, ja podałam z pieczonymi ziemniakami i sałatą, smacznego