Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla typowego, panierowanego kotleta z piersi
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 296
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2296
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1314
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 296
Składniki
1. kapustę drobno poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, 2. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać pokrojona w kostkę wędlinę, podsmażyć, 3. kapustę połączyć z podsmażoną wędliną, dodać musztardę, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety rozbić, posypać solą i pieprzem, nałożyć farsz, złożyć, panierować w mące, jaku i bułce, smażyć na rumiano na oleju, ja podałam z pieczonymi ziemniakami i sałatą, smacznego