Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla typowego, panierowanego kotleta z piersi
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3748
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 171
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1283
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3748
Łosoś to ryba, która cieszy się dużą popularnością ze względu na swój delikat...
Odsłon: 171
Roladki z udek kurczaka to eleganckie i aromatyczne danie, które świetnie spr...
Odsłon: 1283
Składniki
1. kapustę drobno poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, 2. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać pokrojona w kostkę wędlinę, podsmażyć, 3. kapustę połączyć z podsmażoną wędliną, dodać musztardę, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety rozbić, posypać solą i pieprzem, nałożyć farsz, złożyć, panierować w mące, jaku i bułce, smażyć na rumiano na oleju, ja podałam z pieczonymi ziemniakami i sałatą, smacznego