Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla typowego, panierowanego kotleta z piersi
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 425
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 980
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 94
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 425
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 980
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 94
Składniki
1. kapustę drobno poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, 2. cebulę pokroić w kostkę, poddusić na oleju, dodać pokrojona w kostkę wędlinę, podsmażyć, 3. kapustę połączyć z podsmażoną wędliną, dodać musztardę, doprawić solą i pieprzem, 4. kotlety rozbić, posypać solą i pieprzem, nałożyć farsz, złożyć, panierować w mące, jaku i bułce, smażyć na rumiano na oleju, ja podałam z pieczonymi ziemniakami i sałatą, smacznego