Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miarę szybkie danie na obiad wystarczy kilka składników aby wyczarować coś innego,smacznego.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5796
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 285
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5796
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 285
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy, następnie nacinamy na paski co ok 2cm przerwy tylko nie nacinamy spodu piersi . następnie pierś nacieramy przyprawami sola paparyka i ziołami oraz w każdą kieszonke na przemian układamy ser, pomidora i bazylię.
marynata do podlania mięsa: Kilka łyżek oliwy z oliwy mieszamy z miodem i musztardą Następnie przekładamy mięso do naczynia żaroodpornego zalewamy sosem i pieczemy w 180stopniach do zezłocenia i miękkości.