Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miarę szybkie danie na obiad wystarczy kilka składników aby wyczarować coś innego,smacznego.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 170
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy, następnie nacinamy na paski co ok 2cm przerwy tylko nie nacinamy spodu piersi . następnie pierś nacieramy przyprawami sola paparyka i ziołami oraz w każdą kieszonke na przemian układamy ser, pomidora i bazylię.
marynata do podlania mięsa: Kilka łyżek oliwy z oliwy mieszamy z miodem i musztardą Następnie przekładamy mięso do naczynia żaroodpornego zalewamy sosem i pieczemy w 180stopniach do zezłocenia i miękkości.