Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miarę szybkie danie na obiad wystarczy kilka składników aby wyczarować coś innego,smacznego.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy, następnie nacinamy na paski co ok 2cm przerwy tylko nie nacinamy spodu piersi . następnie pierś nacieramy przyprawami sola paparyka i ziołami oraz w każdą kieszonke na przemian układamy ser, pomidora i bazylię.
marynata do podlania mięsa: Kilka łyżek oliwy z oliwy mieszamy z miodem i musztardą Następnie przekładamy mięso do naczynia żaroodpornego zalewamy sosem i pieczemy w 180stopniach do zezłocenia i miękkości.