Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie danie.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15120
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3458
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1721
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15120
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3458
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8912
Składniki
Naczynie żaroodporne posmarować olejem ułożyć w nim filet przyprawić kucharkiem.
Marchewkę potrzeć na tarce o dużych oczkach ułożyć na przyprawionym filecie.
Całość posmarować majonezem .przykryć i zapiekać w piekarniku około 35 minut.
Podawać z ziemniaczkami , frytkami ....Nie musimy podawać żadnej surówki zastępuje ją marchewka . SMACZNEGO.