Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu, lekko pikantny filet z dodatkiem dużej ilości cebuli. Polecam podawać go z buraczkami i ryżem.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Filet umyć, osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki i lekko posolić.
Usmażyć kawałki fileta na rozgrzanym oleju, dodać pokrojoną cebulę wraz z przyprawami i dusić pod przykryciem do zeszklenia cebuli.