Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto ,szybko ,smacznie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Pieczarki kroimy na ćwiartki i razem z posiekaną cebulą podsmażamy na maśle. Pomidory sparzamy ,obieramy ,usuwamy nasiona i kroimy w paski. Dodajemy do pieczarek ,chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Filet z kurczaka kroimy na plastry ,oprószamy solą i pieprzem ,dodajemy do sosu ,dusimy na średnim ogniu do uzyskania ulubionej gęstości sosu. Doprawiamy do smaku solą ,pieprzem i czerwoną papryką. Całość podajemy z makaronem.