Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatny i super smaczny.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8445
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, przekroić wzdłuż, natrzeć przyprawą i odstawić na godzinę. Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i panierować w sezamie. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron na rumiano. Podawać do drugiego dania.