Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatny i super smaczny.
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 851
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 62
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 851
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 62
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, przekroić wzdłuż, natrzeć przyprawą i odstawić na godzinę. Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i panierować w sezamie. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron na rumiano. Podawać do drugiego dania.