Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatny i super smaczny.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 252
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 43
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 252
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 43
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, przekroić wzdłuż, natrzeć przyprawą i odstawić na godzinę. Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i panierować w sezamie. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron na rumiano. Podawać do drugiego dania.