Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest delikatny i super smaczny.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4091
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416085
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2772
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4091
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416085
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2772
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, przekroić wzdłuż, natrzeć przyprawą i odstawić na godzinę. Następnie panierować w mące, rozbełtanym jajku i panierować w sezamie. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron na rumiano. Podawać do drugiego dania.