Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na kurczaka w sosie własnym z kaszą i sałatką z kapusty.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8314
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10051
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8314
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10051
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4599
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 637
Składniki
Mięso pokroić na kawałki, posolić obtoczyć w mące. Cebule pokroić w plasterki podsmażyć na oleju, dodać mięso, które obsmażyć z dwóch stron. Dolać 700 ml zimnej wody, dodać przyprawy i posolić do smaku. Dusić pod przykryciem przez 30 minut. Można zagęścić łyżką mąki, wymieszanej uprzednio z 50 ml zimnej wody. Podawać z kaszą i surówką.