Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne fixy z torebek mogą być inspiracją dla dań, które przygotujemy bez ich udziału - tak było w tym przypadku:). Danie zrobimy dosłownie w 15-20 minut.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7272
Składniki
Filety i cebulę kroimy w kostkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy filety, cebulę i czosnek. Smażymy do lekkiego zarumienienia. Po tym czasie wlewamy śmietanę, wsypujemy przyprawy, sól i pieprz. Dusimy 5 minut.