Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 431
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 990
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 98
Składniki
Cebulę pokroić w półksiężyce a czosnek w talarki. Wrzucić na rozgrzany olej i zeszklić. Wsypać lubczyk wymieszać i jeszcze przez chwilę dusić. Wrzucić pokrojony filet. dusić pod przykryciem aż mięso uzyska biały kolor. Dodać: pokrojone w paski papryki, cukinię, pomidory oraz przyprawy. Całość dusić przez około 40 minut.
Na koniec doprawić solą i pieprzem.