Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 468
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1815
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć i naciąć aby powstały kieszenie, następnie natrzeć solą z czosnkiem. Chleb tostowy pokruszyć bez skórki i wymieszać z startym serem, jajkiem, papryką i pieprzem do smaku i pokrojonymi drobno morelami. Gotowy farsz nakładać do wcześniej wyciętych kieszeni w mięsie, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do rondelka i zrumienić na oliwie z każdej strony. Następnie podlać rosołem i na bardzo małym ogniu gotować około ½ godziny. Kroić ukośnie po ostudzeniu. Rosół wykorzystać do zrobienia sosu SMACZNEGO.