Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1455
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1630
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 59
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1455
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1630
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 59
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć i naciąć aby powstały kieszenie, następnie natrzeć solą z czosnkiem. Chleb tostowy pokruszyć bez skórki i wymieszać z startym serem, jajkiem, papryką i pieprzem do smaku i pokrojonymi drobno morelami. Gotowy farsz nakładać do wcześniej wyciętych kieszeni w mięsie, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do rondelka i zrumienić na oliwie z każdej strony. Następnie podlać rosołem i na bardzo małym ogniu gotować około ½ godziny. Kroić ukośnie po ostudzeniu. Rosół wykorzystać do zrobienia sosu SMACZNEGO.