Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1000
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4412
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2672
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38727
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1000
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4412
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 449
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2672
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38727
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć i naciąć aby powstały kieszenie, następnie natrzeć solą z czosnkiem. Chleb tostowy pokruszyć bez skórki i wymieszać z startym serem, jajkiem, papryką i pieprzem do smaku i pokrojonymi drobno morelami. Gotowy farsz nakładać do wcześniej wyciętych kieszeni w mięsie, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do rondelka i zrumienić na oliwie z każdej strony. Następnie podlać rosołem i na bardzo małym ogniu gotować około ½ godziny. Kroić ukośnie po ostudzeniu. Rosół wykorzystać do zrobienia sosu SMACZNEGO.