Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w innej odsłonie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16041
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6451
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16041
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6451
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć i naciąć aby powstały kieszenie, następnie natrzeć solą z czosnkiem. Chleb tostowy pokruszyć bez skórki i wymieszać z startym serem, jajkiem, papryką i pieprzem do smaku i pokrojonymi drobno morelami. Gotowy farsz nakładać do wcześniej wyciętych kieszeni w mięsie, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do rondelka i zrumienić na oliwie z każdej strony. Następnie podlać rosołem i na bardzo małym ogniu gotować około ½ godziny. Kroić ukośnie po ostudzeniu. Rosół wykorzystać do zrobienia sosu SMACZNEGO.