Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Fileta pokroić w małe kawałeczki, wrzucić do miski z olejem i przyprawą gros, odstawić na kilka-kilkanaście minut do lodówki. Ryż ugotować. Fileta usmażyć. Do miski wrzucić odsączone: selera, groszek i kukurydzę, dodać usmażony filet i ugotowany ryż. Wszystko wymieszać. Gotowe :)