Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe, lekkie, szybkie i smaczne
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 227
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 227
Składniki
Fileta pokroić w małe kawałeczki, wrzucić do miski z olejem i przyprawą gros, odstawić na kilka-kilkanaście minut do lodówki. Ryż ugotować. Fileta usmażyć. Do miski wrzucić odsączone: selera, groszek i kukurydzę, dodać usmażony filet i ugotowany ryż. Wszystko wymieszać. Gotowe :)