Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z ziemniakami oraz z mizerią z ogórków.
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1457
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 305
Polecam.
Odsłon: 1012
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1457
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 305
Polecam.
Odsłon: 1012
Składniki
Filet rozcinamy na dwa kawałki, rozbijamy tłuczkiem do mięsa na plastry, doprawiamy solą i ziołowym pieprzem z obu stron, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. W między czasie robimy mizerię z ogórka. Kroimy ogórka w plasterki, dodajemy jogurt, sól i pieprz i dokładnie mieszamy. Usmażone filety podajemy z ziemniakami i zrobioną wcześniej mizerią z ogórka. Smacznego !!!