Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany z ziemniakami oraz z mizerią z ogórków.
Przedstawiam przepis na wyjątkowe danie, które przeniesie Cię w kulinarną pod...
Odsłon: 248
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 162
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 216
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 825
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 34
Przedstawiam przepis na wyjątkowe danie, które przeniesie Cię w kulinarną pod...
Odsłon: 248
Szaszłyki z polędwiczkami z boczku i śliwką to wykwintne danie, które łączy w...
Odsłon: 162
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 216
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 825
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 34
Składniki
Filet rozcinamy na dwa kawałki, rozbijamy tłuczkiem do mięsa na plastry, doprawiamy solą i ziołowym pieprzem z obu stron, panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiany kolor. Gotujemy ziemniaki. W między czasie robimy mizerię z ogórka. Kroimy ogórka w plasterki, dodajemy jogurt, sól i pieprz i dokładnie mieszamy. Usmażone filety podajemy z ziemniakami i zrobioną wcześniej mizerią z ogórka. Smacznego !!!