Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe danie i bez tłuszczu (dla tych co liczą kalorie)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1294
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 802
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1418
Składniki
Czosnek pokroić drobno, lub zmiażdżyć,dodać do jogurtu, wsypać przyprawy. Filet pokroić na mniejsze kawałki włożyć do marynaty i odstawić do lodówki na min 1 godz (może być dłużej).
Piekarnik rozgrzać do 180 st, blachę wyłożyć papierem do pieczenia, filety panierować w rozkruszonych płatkach i układać na blachę. piec aż płatki się zrumienią na złoty kolor. (30-40min) Podawać z ziemniakami i ulubioną surówką.