Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przygotować wcześniej, jest bardzo pożywne, smaczne i mało pracochłonne.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 225
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 141
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 225
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 141
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Składniki
Filet umyć, pokroić na mniejsze kawałki, posypać przyprawą do kurczaka, odstawić do lodówki
Kapustę jeśli za kwaśna zalać zimną wodą, przelać na sito, pokroić.
Naczynie żaroodporne, lub rondel posmarować olejem, wyłożyć kapustę, posypać przyprawą do bigosu, polać keczupem (dosyć dużo), na to wyłożyć kawałki kurczaka. Wstawić do gorącego piekarnika (180-200") na ok godzinę. Podawać z ziemniakami. Smacznego.