Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przygotować wcześniej, jest bardzo pożywne, smaczne i mało pracochłonne.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1558
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3014
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1105
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1873
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1558
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3014
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1105
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1873
Składniki
Filet umyć, pokroić na mniejsze kawałki, posypać przyprawą do kurczaka, odstawić do lodówki
Kapustę jeśli za kwaśna zalać zimną wodą, przelać na sito, pokroić.
Naczynie żaroodporne, lub rondel posmarować olejem, wyłożyć kapustę, posypać przyprawą do bigosu, polać keczupem (dosyć dużo), na to wyłożyć kawałki kurczaka. Wstawić do gorącego piekarnika (180-200") na ok godzinę. Podawać z ziemniakami. Smacznego.