Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przygotować wcześniej, jest bardzo pożywne, smaczne i mało pracochłonne.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 952
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 534
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 952
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 534
Składniki
Filet umyć, pokroić na mniejsze kawałki, posypać przyprawą do kurczaka, odstawić do lodówki
Kapustę jeśli za kwaśna zalać zimną wodą, przelać na sito, pokroić.
Naczynie żaroodporne, lub rondel posmarować olejem, wyłożyć kapustę, posypać przyprawą do bigosu, polać keczupem (dosyć dużo), na to wyłożyć kawałki kurczaka. Wstawić do gorącego piekarnika (180-200") na ok godzinę. Podawać z ziemniakami. Smacznego.