Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można przygotować wcześniej, jest bardzo pożywne, smaczne i mało pracochłonne.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Filet umyć, pokroić na mniejsze kawałki, posypać przyprawą do kurczaka, odstawić do lodówki
Kapustę jeśli za kwaśna zalać zimną wodą, przelać na sito, pokroić.
Naczynie żaroodporne, lub rondel posmarować olejem, wyłożyć kapustę, posypać przyprawą do bigosu, polać keczupem (dosyć dużo), na to wyłożyć kawałki kurczaka. Wstawić do gorącego piekarnika (180-200") na ok godzinę. Podawać z ziemniakami. Smacznego.