Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników ryb.Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne.
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 107
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 579
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 257
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 107
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 579
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 257
Składniki
Filety rybne pokroić na kawałki ,posolić ,popieprzyć ,skropić sokiem z cytryny ,wymieszać z oliwą i zostawić na 1 godzinę w lodówce .
.Następnie filety obtoczyć w bulce tartej wymieszanej z mąką ,usmażyć na złocisty kolor
Na oliwie poddusić pokrojoną w cienkie talarki cebulę ,podlać około pół szklanki wrzącą wodą ,dodać keczup i przecier pomidorowy ,wlać poł szklanki soku z brzoskwiń ,pokroić paprykę w paski ,brzoskwinie w talarki ,włożyć do przygotowanego sosu ,bardzo krotko zagotować ,przyprawić i polączyć z wcześniej usmażonymi filetam rybnymi.