Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników ryb.Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8642
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
Filety rybne pokroić na kawałki ,posolić ,popieprzyć ,skropić sokiem z cytryny ,wymieszać z oliwą i zostawić na 1 godzinę w lodówce .
.Następnie filety obtoczyć w bulce tartej wymieszanej z mąką ,usmażyć na złocisty kolor
Na oliwie poddusić pokrojoną w cienkie talarki cebulę ,podlać około pół szklanki wrzącą wodą ,dodać keczup i przecier pomidorowy ,wlać poł szklanki soku z brzoskwiń ,pokroić paprykę w paski ,brzoskwinie w talarki ,włożyć do przygotowanego sosu ,bardzo krotko zagotować ,przyprawić i polączyć z wcześniej usmażonymi filetam rybnymi.