Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników ryb.Bardzo szybkie w wykonaniu i smaczne.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2920
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3667
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 329
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2920
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3667
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 237
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 329
Składniki
Filety rybne pokroić na kawałki ,posolić ,popieprzyć ,skropić sokiem z cytryny ,wymieszać z oliwą i zostawić na 1 godzinę w lodówce .
.Następnie filety obtoczyć w bulce tartej wymieszanej z mąką ,usmażyć na złocisty kolor
Na oliwie poddusić pokrojoną w cienkie talarki cebulę ,podlać około pół szklanki wrzącą wodą ,dodać keczup i przecier pomidorowy ,wlać poł szklanki soku z brzoskwiń ,pokroić paprykę w paski ,brzoskwinie w talarki ,włożyć do przygotowanego sosu ,bardzo krotko zagotować ,przyprawić i polączyć z wcześniej usmażonymi filetam rybnymi.