Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filety z kurczaka nadziewane serem camembert są aromatyczne i łatwe w przygotowaniu. Możesz je podawać z ziemniakami, frytkami albo ulubioną sałatką.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11980
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11980
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Składniki
Pojedyncze filety z kurczaka przekrój wzdłuż, aby powstały 4 mniejsze. Następnie każdy kawałek natnij w ten sam sposób, ale nie przecinaj do końca. Rozłóż mięso i rozbij delikatnie. Posól, popieprz z każdej strony. Połącz przyprawy i natrzyj filety z kurczaka.
Cebulę posiekaj drobno, a ser camembert pokrój w kostkę. Połącz w misce.
Na każdym filecie z kurczaka ułóż farsz i złóż na pół. Zepnij wykałaczką albo szpilką.
Naczynie żaroodporne posmaruj tłuszczem. Ułóż filety z kurczaka nadziewane serem camembert i skrop delikatnie olejem. Włóż do rozgrzanego piekarnika do 180 stopni Celsjusza i piecz około 35 minut.