Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki tej metodzie mięso jest bardzo, a to bardzo soczyste, panierka mega chrupiąca! Polecamy
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14666
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31335
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14666
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1393
Składniki
Filety myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, oprószamy solą, pieprzem i lekko rozbijamy. Przygotowane mięso obtaczamy w mące, następnie w rozkłóconym jajku (z dodatkiem, mleka /10 ml/ soli i pieprzu). Kolejno w bułce tartej, sosie i zaś w bułce. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju rzepakowym, z obu stron na złoty kolor.