Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki tej metodzie mięso jest bardzo, a to bardzo soczyste, panierka mega chrupiąca! Polecamy
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 16
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 108
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20476
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 64
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 16
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 108
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20476
Makaronowa sałatka z szynką
Odsłon: 64
Składniki
Filety myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym, oprószamy solą, pieprzem i lekko rozbijamy. Przygotowane mięso obtaczamy w mące, następnie w rozkłóconym jajku (z dodatkiem, mleka /10 ml/ soli i pieprzu). Kolejno w bułce tartej, sosie i zaś w bułce. Kotlety smażymy na rozgrzanym oleju rzepakowym, z obu stron na złoty kolor.