Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed świętami zrobiliśmy sobie taki oto biforek. W zasadzie nie jesteśmy z tych, którzy obchodzą Wielkanoc w jakiś szczególny sposób. Po prostu...przez to wolne trzeba było coś jeść. Uwaga, reklama niesponsorowana...Jak chrzan to tylko Ślonski Krzan, a musztarda Richtig Ślonski Zymft- firma Ślonski Byfyj...No petrada! Po skosztowaniu inne będą przez was wyrzucone precz! Serio! Polecam ja, Arek Gie
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4586
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418024
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4586
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418024
Składniki
Filety oczyszczamy, oprószamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Bulion gotujemy, dodajemy chrzan i musztardę. Zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Filety podajemy polane sosem, z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.