Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed świętami zrobiliśmy sobie taki oto biforek. W zasadzie nie jesteśmy z tych, którzy obchodzą Wielkanoc w jakiś szczególny sposób. Po prostu...przez to wolne trzeba było coś jeść. Uwaga, reklama niesponsorowana...Jak chrzan to tylko Ślonski Krzan, a musztarda Richtig Ślonski Zymft- firma Ślonski Byfyj...No petrada! Po skosztowaniu inne będą przez was wyrzucone precz! Serio! Polecam ja, Arek Gie
Składniki
Filety oczyszczamy, oprószamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Bulion gotujemy, dodajemy chrzan i musztardę. Zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Filety podajemy polane sosem, z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.