Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przed świętami zrobiliśmy sobie taki oto biforek. W zasadzie nie jesteśmy z tych, którzy obchodzą Wielkanoc w jakiś szczególny sposób. Po prostu...przez to wolne trzeba było coś jeść. Uwaga, reklama niesponsorowana...Jak chrzan to tylko Ślonski Krzan, a musztarda Richtig Ślonski Zymft- firma Ślonski Byfyj...No petrada! Po skosztowaniu inne będą przez was wyrzucone precz! Serio! Polecam ja, Arek Gie
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19190
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19190
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
Filety oczyszczamy, oprószamy solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym oleju. Bulion gotujemy, dodajemy chrzan i musztardę. Zagęszczamy mąką rozrobioną w zimnej wodzie. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Filety podajemy polane sosem, z ziemniakami i ulubionymi dodatkami.