Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy obiadek...
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 933
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1895
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6461
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 933
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1895
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6461
Składniki
Pieczarki kroimy w kostkę dusimy, dodajemy przyprawy i szpinak, dusimy jakieś 5 min, na koniec dodajemy jogurt wymieszany z jajkiem. Mieszamy, po 5 min odstawiamy.
filety nacieramy solą i pieprzem, maczamy w jajku i obsmazamy na patelni po 4 min z każdej strony.
Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, zalewamy sosikiem z pieczarek, Wkładamy do piekarnika na 30 min, 170''''C
Smacznego!