Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i zdrowy obiadek...
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22610
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1916
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22610
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1916
Składniki
Pieczarki kroimy w kostkę dusimy, dodajemy przyprawy i szpinak, dusimy jakieś 5 min, na koniec dodajemy jogurt wymieszany z jajkiem. Mieszamy, po 5 min odstawiamy.
filety nacieramy solą i pieprzem, maczamy w jajku i obsmazamy na patelni po 4 min z każdej strony.
Filety układamy w naczyniu żaroodpornym, zalewamy sosikiem z pieczarek, Wkładamy do piekarnika na 30 min, 170''''C
Smacznego!