Prosto i smacznie.
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszło nas na pastę jajeczną, a że lubię kombinować w kuchni postanowiłam do...
Odsłon: 541
Kluski zwane kopytkami, przygotowane na obiad na święto Trzech Króli. Przepis...
Odsłon: 3743
Jedno z tych bardzo prostych i dekoracyjnych ciast ze starego zeszytu. Możemy...
Odsłon: 111508
Przepis dnia
Najlepsze ciasto od ponad 40 lat. Karpatka przechodzi u mnie wiele modyfikacj...
Odsłon: 3784
Doskonałe połączenie sernika z makiem i kokosem.
Odsłon: 13968
Grzanki - każdy zna, każdy lubi. :) W poniższym wpisie znajdziecie grzanki w...
Odsłon: 75
Składniki
Filety rozbijamy, oprószamy solą oraz pieprzem. Po jednej stronie układamy ser oraz szparagi. Zawijamy. Pieczemy 20 min w temperaturze 190°C.