Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja panierowanej złocicy bez ości.
ręczniki papierowe
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2254
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1246
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 257
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2254
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4342
Składniki
Złocica jest całkiem spora, więc można wykroić ładne filety. Wyszorowaną rybę filetuje się i doprawia się solą i pieprzem. Filety panieruje się jak kotlety i smaży krótko, na rumiano. Świetnie smakują z czosnkowo ostrym majonezem.
Smacznego :)