Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja panierowanej złocicy bez ości.
ręczniki papierowe
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 45
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 334
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40453
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 45
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 334
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40453
Składniki
Złocica jest całkiem spora, więc można wykroić ładne filety. Wyszorowaną rybę filetuje się i doprawia się solą i pieprzem. Filety panieruje się jak kotlety i smaży krótko, na rumiano. Świetnie smakują z czosnkowo ostrym majonezem.
Smacznego :)