Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja panierowanej złocicy bez ości.
ręczniki papierowe
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 67
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38637
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 222
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 888
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1062
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6167
Dzisiejsze śniadanie jest kombinowane. Mieliśmy białka z szarlotki, trochę pi...
Odsłon: 67
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38637
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 222
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 888
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1062
Czy pulpety z piekarnika mogą być równie soczyste i pełne smaku? Oczywiście!...
Odsłon: 6167
Składniki
Złocica jest całkiem spora, więc można wykroić ładne filety. Wyszorowaną rybę filetuje się i doprawia się solą i pieprzem. Filety panieruje się jak kotlety i smaży krótko, na rumiano. Świetnie smakują z czosnkowo ostrym majonezem.
Smacznego :)