Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja panierowanej złocicy bez ości.
ręczniki papierowe
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 301
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11111
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3654
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1247
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 301
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11111
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3654
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1247
Składniki
Złocica jest całkiem spora, więc można wykroić ładne filety. Wyszorowaną rybę filetuje się i doprawia się solą i pieprzem. Filety panieruje się jak kotlety i smaży krótko, na rumiano. Świetnie smakują z czosnkowo ostrym majonezem.
Smacznego :)