Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala propozycja na pyszny i prosty obiad
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 367
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 367
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 164
Składniki
Ziemniaki ugotowac, nastepnie ugniesc. Dodac maslo, utarty ser zolty i 1/4 szklanki mleka,posolic. Rybe wedzona pokroic na paseczki i zagotowac z reszta mleka i lisciem laurowym. (okolo 10min) Make rozmieszac w odrobine wody i dodac do ryby wedzonej i mleka. Zagotowac do zgestnienia
Filety rybne obgotowac w wodzie, odsaczyc i wylozyc na zaroodporne naczynie. Nastepnie posypac rybe kukurydza i zalac mieszanka ryby wedzonej i mleka, na koniec wylozyc mase z ziemniakow. Piec w piekarniku 180stC az wierzch ziemniakow sie zrumieni.