Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala propozycja na pyszny i prosty obiad
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 213
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 218
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1320
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 639
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 213
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 218
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1320
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 639
Składniki
Ziemniaki ugotowac, nastepnie ugniesc. Dodac maslo, utarty ser zolty i 1/4 szklanki mleka,posolic. Rybe wedzona pokroic na paseczki i zagotowac z reszta mleka i lisciem laurowym. (okolo 10min) Make rozmieszac w odrobine wody i dodac do ryby wedzonej i mleka. Zagotowac do zgestnienia
Filety rybne obgotowac w wodzie, odsaczyc i wylozyc na zaroodporne naczynie. Nastepnie posypac rybe kukurydza i zalac mieszanka ryby wedzonej i mleka, na koniec wylozyc mase z ziemniakow. Piec w piekarniku 180stC az wierzch ziemniakow sie zrumieni.