Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19787
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2922
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4037
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19787
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2922
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4037
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 655
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję plastry i rozbijam. 2. Mleko wlewam do miski, dodaję obrany, przeciśnięty przez praskę czosnek, musztardę francuską, sól oraz paprykę słodką, Wszystkie składniki dokładnie mieszam i zanurzam w marynacie mięso. Odstawiam na dwie godziny.
3. Po tym czasie mięso wyjmuję z marynaty i na każdym plastrze mięsa układam po plasterku sera oraz szynki.
4. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe. 7. Smacznego.