Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tłuszcz wydobywający się z boczku wpływa na smak całej potrawy.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116675
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7986
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3010
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1561
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1302
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116675
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7986
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3010
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1561
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1302
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Mięso przekładamy do miski.
3. Wbijamy jajko
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Doprawiamy pieprzem, solą oraz majerankiem.
6. Wyrabiamy masę, robimy duże kotlety.
7. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
8. Do cebuli dodajemy pieczarki.
9. Doprawiamy pieprzem oraz solą., studzimy.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
11. Jajka obieramy, drobno kroimy, dodajemy do sera.
12. Pieczarki również łączymy z serem, dokładnie mieszamy.
13. Kotlet lekko rozpłaszczamy na środku umieszczamy szklankę, boki szklanki oblepiamy mięsem.
14. Mięso owijamy plastrami boczku.
15. Delikatnie wyjmujemy szklankę.
16. Otwór napełniamy farszem.
17. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
18. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 19. Danie gotowe. 20. Smacznego.