Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tłuszcz wydobywający się z boczku wpływa na smak całej potrawy.
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 325
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 170
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2475
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 325
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 170
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2475
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Mięso przekładamy do miski.
3. Wbijamy jajko
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Doprawiamy pieprzem, solą oraz majerankiem.
6. Wyrabiamy masę, robimy duże kotlety.
7. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
8. Do cebuli dodajemy pieczarki.
9. Doprawiamy pieprzem oraz solą., studzimy.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
11. Jajka obieramy, drobno kroimy, dodajemy do sera.
12. Pieczarki również łączymy z serem, dokładnie mieszamy.
13. Kotlet lekko rozpłaszczamy na środku umieszczamy szklankę, boki szklanki oblepiamy mięsem.
14. Mięso owijamy plastrami boczku.
15. Delikatnie wyjmujemy szklankę.
16. Otwór napełniamy farszem.
17. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
18. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 19. Danie gotowe. 20. Smacznego.