Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tłuszcz wydobywający się z boczku wpływa na smak całej potrawy.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8645
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8645
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 697
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo.
2. Mięso przekładamy do miski.
3. Wbijamy jajko
4. Dodajemy bułkę tarta.
5. Doprawiamy pieprzem, solą oraz majerankiem.
6. Wyrabiamy masę, robimy duże kotlety.
7. Cebulę obieramy i prużymy na rozgrzanym oleju.
8. Do cebuli dodajemy pieczarki.
9. Doprawiamy pieprzem oraz solą., studzimy.
10. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
11. Jajka obieramy, drobno kroimy, dodajemy do sera.
12. Pieczarki również łączymy z serem, dokładnie mieszamy.
13. Kotlet lekko rozpłaszczamy na środku umieszczamy szklankę, boki szklanki oblepiamy mięsem.
14. Mięso owijamy plastrami boczku.
15. Delikatnie wyjmujemy szklankę.
16. Otwór napełniamy farszem.
17. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
18. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 19. Danie gotowe. 20. Smacznego.