Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, aromatyczne frytki z selera, pieczone w piekarniku- dla mnie duzo lepsze niz tradycyjne frytki smazone w oleju :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
Seler pokroic w paski (mniej wiecej jednakowej dlugosci i szerokosci, alby frytki upiekly sie rownomiernie). Wrzucic do miski, dodac przyprawy, wlac olej i dokladnie wymieszac- najlepiej reka, tak, by kazda frytka byla obtoczona w przyprawach. Calosc odstawic na ok 15-20 minut. Piec w blaszce oblozonej papierem do pieczenia, ok 20 minut w 180 stopniach (do zrumienienia).