Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, aromatyczne frytki z selera, pieczone w piekarniku- dla mnie duzo lepsze niz tradycyjne frytki smazone w oleju :)
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 41
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 697
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 41
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 697
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Składniki
Seler pokroic w paski (mniej wiecej jednakowej dlugosci i szerokosci, alby frytki upiekly sie rownomiernie). Wrzucic do miski, dodac przyprawy, wlac olej i dokladnie wymieszac- najlepiej reka, tak, by kazda frytka byla obtoczona w przyprawach. Calosc odstawic na ok 15-20 minut. Piec w blaszce oblozonej papierem do pieczenia, ok 20 minut w 180 stopniach (do zrumienienia).