Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przedwiośnie na talerzu ;-) pachnące czosnkiem i chilli w duecie ;-) każdy makaron smakuje i to o każdej porze roku...;-)
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1200
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2079
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 502
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1200
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2079
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 502
Składniki
fusilli gotujemy al dente na sklarowanym maśle z odrobiną oliwy podsmażamy pokrojony w plastry czosnek,świeże chilli i pokrojoną w grubsze,długie paski cukinię,doprawiamy delikatnie pieprzem,solą,chilli dusimy chwilkę aż wszystkie składniki delikatnie zmiękną pozostawiając chrupkość
ścieramy na grubych oczkach ser owczy pecorino odcedzony makaron mieszamy na sicie z 2 łyżkami oliwy,przekładamy na talerz,dodajemy warzywa,doprawiamy jeszcze, jeżeli jest taka potrzeba,posypujemy startym pecorino i posiekaną natką pietruszki Smacznego ;-)