Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2825
Polecam.
Odsłon: 1467
Polecam.
Odsłon: 432
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2825
Polecam.
Odsłon: 1467
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
Przygotowanie: Liście kapusty sparzyć jak na gołąbki. Następnie odcedzić, osuszyć i owinąć parówki wcześniej przekrojone na połowę. Bułkę zalać mlekiem i po chwili mocno odcisnąć. Połączyć z mięsem, przyprawami do smaku, jajkiem i zeszkloną cebulą. Wyrobić na jednolitą masę, podzielić na 6 części, spłaszczyć na dłoni, położyć przygotowane parówki i zalepić tworząc knedle. Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na małym ogniu.