Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad.
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 297
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7500
Połączenie różnorodnych warzyw , makaronu sprawia, że sałatka jest pożywna i...
Odsłon: 297
Wspaniały sernik i mimo że jest w nim masa krówkowa, wcale nie jest za słodki...
Odsłon: 7500
Składniki
Przygotowanie: Liście kapusty sparzyć jak na gołąbki. Następnie odcedzić, osuszyć i owinąć parówki wcześniej przekrojone na połowę. Bułkę zalać mlekiem i po chwili mocno odcisnąć. Połączyć z mięsem, przyprawami do smaku, jajkiem i zeszkloną cebulą. Wyrobić na jednolitą masę, podzielić na 6 części, spłaszczyć na dłoni, położyć przygotowane parówki i zalepić tworząc knedle. Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na małym ogniu.