Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Przygotowanie: Liście kapusty sparzyć jak na gołąbki. Następnie odcedzić, osuszyć i owinąć parówki wcześniej przekrojone na połowę. Bułkę zalać mlekiem i po chwili mocno odcisnąć. Połączyć z mięsem, przyprawami do smaku, jajkiem i zeszkloną cebulą. Wyrobić na jednolitą masę, podzielić na 6 części, spłaszczyć na dłoni, położyć przygotowane parówki i zalepić tworząc knedle. Smażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na małym ogniu.