Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gnocchi w kremowym sosie ze szparagami
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7907
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3170
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 598
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7907
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3170
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 598
Składniki
Na suchą patelnię przełóż drobno pokrojony boczek, gdy lekko zacznie się rumienić dodać pokrojoną cebulę i smaż jeszcze 2 minuty. Dodaj pokrojone szparagi bez główek, dopraw solą oraz pieprzem i smaż ok 5 minut.
Wlej śmietankę, dodaj bulion i serek kanapkowy, całość wymieszaj, po ok 2 minutach dodaj podgotowane gnocchi. Moje gotowałam tylko minutę. Na koniec dodaj głowki szparagów i całość gotuj jeszcze ok. 3 minuty. Gotowe danie posyp parmezanem i gotowe. Smacznego!
-Jeśli całość będzie zbyt gęsta dolej bulionu lub wody do usyskania odpowiedniej konsystencji.
-Zamiast gnocchi możesz użyć makaronu.